Kontakti

Informata

Tel

+381 (0) 280 385 555

Mob

+377 (0) 45 385 555

Tel & Fax

+381 (0) 280 385 101

Mob

+377 (0) 44 666 006

Adresa

61050 Kllokot, Republika e Kosovës

QMFR “Nëna Naile” gjendet në kilometrin e pesëmbëdhjetë të rrugës Ferizaj-Gjilan, respektivisht 55 km larg kryeqendrës së Kosovës – Prishtinës.

Dërgo Mesazh

  Emri dhe Mbiemri (*)

  E-mail (*)

  Subjekti

  Mesazhi juaj

  Sqarim

  Ju lutemi të merrni në konsideratë se ne nuk bëjmë rezervime, akomodim dhe nuk japim këshilla mjekësore përmes web faqes apo emailit. Të gjithë pacientët / klientët udhëzohen që me rastin e vendosjes me qëllim të ushtrimit të terapive në QMFR Banja “Nëna Naile” në Kllokot, me vete të marrin të gjithë dokumentacionin relevant mjekësor me qëllim të definimit të saktë të diagnozës dhe përcaktimin adekuat të terapive fizikale gjatë ekzaminimit nga specialistët tanë të fiziatrisë. Informatat në web faqe janë sajuar në konsultim me stafin profesional mjekësor në QMFR Banja “Nëna Naile” dhe Menaxhmenti i saj, për një informim të përgjithshëm për orientimin e klientit sa i përket dhomave, kushteve dhe sëmundjeve të cilat mund të rehabilitohen në Qendrën tonë, lehtësim për të cilin besojmë se është i mirëseardhur si për ju ashtu edhe për ne për një shërbim më të mirë dhe më të shpejtë. Për këshilla mjekësore ose ndihmë tjetër mjekësore, na vizitoni në qendrën tonë për çdo ditë prej orës 08:00 – 16:00. Ju lutemi, merrni me vehte të gjithë dokumentacionin relevant mjekësor në çdo rast. Për rezervime, kohën e qëndrimit, çmimet dhe informata tjera ju duhet të thirrni në numrat e telefonit:

  Tel: +381 (0) 280 385 555 
  Mob: +377 (0) 45 385 555 
  Tel & Fax: +381 (0) 280 385 101 
  Mob: +377 (0) 44 666 006 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *