Mjekimet

 • Sëmundjet reumatike artikulare dhe ekstra artikulare-degjenerative, inflamatore, metabolike.
 • Sëmundjet neurologjike të Sistemit nervor: parezat dhe paralizat periferike ose qëndrore, gjendjet pas insulteve cerebro-vaskulare( sulmit në tru ), neuralgjitë, neurozat, depresioni etj.
 • Gjendjet post traumatike ( pas lëndimeve të kockave, muskujve, tetivave, ligamenteve, nervave )
 • Rehabilitimi pas frakturave, kontuzioneve, distorzioneve, luksacioneve, etj .
 • Intervenimet operative dhe korrektuese të aparatit lokomotor,
 • Rehabilitimi pas amputimeve të gjymtyrëve etj.
 • Sëmundjet Kardiovaskulare-rehabilitimi sekondar pas infarktit të miokardit, sëmundjeve kronike të qarkullimit periferik të gjakut pa ndryshime të mëdha trofike etj.
 • Sëmundjet e traktit digjestiv-gastritet, duodeniti, ulcera e lukthit dhe duodenit, kolecistitet kronike etj.
 • Sëmundjet e sistemit urinar-inflamacionet kronike të traktit urinar, mikrolitiazat etj.
 • Sëmundjet e lëkurës-ekzemat, psoriaza, akna vulgaris etj.
 • Sëmundjet gjinekologjike-inflamacionet kronike të organeve gjenitale, steriliteti etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *