Objektet

Kompleksi QMFR “Nëna Naile” Banja në Kllokot disponon Objektin 1, Objekti 2, Objektin 3, Objektin 4. Kompleksi ka gjithësejt 2000 shtretër.

Ambienti që e rrethon Qendrën, përkatësisht oborri, është i rregulluar bukur, me lule e pemë dekorative, të kultivuara me shije, me sipërfaqe të gjelbëruara që ofrojnë çlodhje dhe pushim të relaksuar për pacientët.

Objekti i parë disponon me 159 dhoma /apartamente / VIP apartamente, kuzhinë me meny të begatshme, restorant 600 m2, bar restorant me internet cafe dhe wireless internet 800 m2, restorant në hapësirën e jashtme të gjelbëruar 300 m2, dhomë konferensash për 80 persona 200 m2, ordinanca mjekësore, 40 vaska mjekuese, tri pishina mjekuese me ujë termal si dhe katër salla me pajime moderne për ushtrimin e terapive fizikale:

 • Elektroterapia
 • Kineziterapia
 • Balneoterapia
 • Hidroterapia
 • Parafinoterapia
 • Termoterapia
 • Magnetoterapia
 • Terapia me laser
 • Mehanoterapia
 • Sonoterapia
 • Fototerapia
 • Spektër Frekuencash
 • Masazhë
 • Sauna
[wds id=”11″]

[wds id=”11″]

Objekti i dytë disponon me 281 dhoma, restorant vizitorësh 350 m2, kuzhinë me meny të begatshme, restorant 600 m2, bar restorant me internet cafe dhe wireless internet 800 m2, Vip restorant 100 m2, ordinanca mjekësore, dy pishina mjekuese me ujë termal me dimensione 20×10 m dhe 20×10 m, 60 vaska mjekue- se me ujë termal, katër salla me pajime moderne për ushtrimin e terapive fizikale:

 • Elektroterapia
 • Kineziterapia
 • Balneoterapia
 • Hidroterapia
 • Parafinoterapia
 • Termoterapia
 • Magnetoterapia
 • Terapia me laser
 • Mehanoterapia
 • Sonoterapia
 • Fototerapia
 • Spektër Frekuencash
 • Masazhë
 • Sauna

[wds id=”4″]

Objekti i tretë disponon me 135 dhoma /VIP apartamente, kuzhinë me meny të begatshme, restorant 500 m2, bar restorant 600m2 me internet cafe dhe wireless internet, restorant në verandën e jashtme 300m2, ordinanca mjekësore, 42 vaska mjekuese, një pishinë mjekuese me ujë termal si dhe katër salla me paisje moderne për ushtrimin e terapive fizikale:

 • Elektroterapia
 • Kineziterapia
 • Balneoterapia
 • Hidroterapia
 • Parafinoterapia
 • Termoterapia
 • Magnetoterapia
 • Terapia me laser
 • Mehanoterapia
 • Sonoterapia
 • Fototerapia
 • Spektër Frekuencash
 • Masazhë
 • Sauna

[wds id=”3″]

Objekti i katërt disponon me 64 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme, restorant 350 m2, bar restorant me internet cafe dhe wireless internet 250 m2.

[wds id=”2″]

Të gjitha dhomat/ apartamentet/VIP apartamentet në objektet e cekura janë të pajisura me mobilieri bashkëkohore dhe funksionale, TV me lidhje kabllovike, frigorifer, banjo me ujë termomineral gjersa 12 VIP apartamentet në Objektin e parë përveq tjerash jane te pajisura me mobilieri ekskluzive dhe vaska speciale “xhakuzi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *