Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Pet Policy

ABOUT OUR INN

We Love Animals

We know your pet is an extension of your family; one that you don’t want to leave behind when you travel.

With more than 1,600 pet-friendly hotels across the U.S., Canada, and the Caribbean, you and your pet will be sure to find a comfortable home away from home.

 • Dog welcome letter and welcome card
 • Pet bed and food/water bowls for use during stay
 • Dog biscuits upon arrival
 • Dog door hanger

Pet Policy

A fee of a $100 plus tax for stays from 1-6 days and $200 plus tax for stays 7+ nights will be charged upon check in. An additional $100 deep-cleaning fee will be assessed for stays between seven and 30 days. Reservation must be made at least three days in advance.

Dogs 50 pounds and under are permitted. Two dogs may be allowed in a guestroom, provided the combined weight of both dogs does not exceed 75 pounds.

Pet Friendly Rooms

Komentet nga klientët

Objekti 5

Image
thumbnail Image-1
thumbnail Image (1)
thumbnail Image-2
Aperture: 2
Camera: iPhone 14 Pro Max
Iso: 50
Orientation: 1

Objekti i pest disponon me 65 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme  restorant 400 m2, bar restorant (ambient me wireless internet) 300 m2.

Të gjitha dhomat në objektet një / dy / tre / katër / pest , VIP apartamentet në objektet e cekura janë të pajisura me mobilieri bashkëkohore dhe funksionale, TV me lidhje kabllovike, frigorifer, banjo me ujë termomineral gjersa 12 VIP apartamentet në Objektin e parë përveq tjerash jane te pajisura me mobilieri ekskluzive dhe vaska speciale me ujë termomineral.

I rrethuar me një ambient të jashtëm të gjelbëruar dhe relaksues.

Lampa me Spektër të Frekuencave

Në kuadër të kompleksit SSTFR Banja Nëna Naile pervec terapive të njohura fizikale punon edhe Turmalina dhe Spektri i Frekuencave të cilat bëjnë të mundshme trajtimin e një numri të konsiderueshëm sëmundjesh dhe duke kontribuar në zbukurim, humbje peshe, formësim trupi, për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit, këmbëve si dhe tendosjet e muskujve.

Përdorimi i aparaturës së pêrparuar të Spektrit të frekuencës, është një mënyrë e mirë për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit dhe këmbëve, si dhe tendosjet e muskujve.

Në perputhje me matjet e bëra prej teknologjisë moderne, trupi njerëzor rrezaton në mënyrë konstante valë elektromagnetike me valë të gjërë, të cilat mbulojnë rrugë të mesme të largëta të rrezeve infra të kuqe dhe valë milimetrike (të dobëta).

Aparati i terapisë i prodhuar përmes përdorimit të parimeve të bionikës dhe teknologjisë elektronike, mund të stimulojë më përafërsi spektrin e rrezatimin njerëzor, dhe gjatë punës, mund të transformojë energjinë elektromagnetike në bioenergji e cila mund të thithet më lehtë prej trupit të njeriut.

Ne bazë të parimit koordinues të thithjes, ai kontribuon në prodhimin e efektit termal biologjik dhe efektit jo-termal në vendndodhjet e ndyshimeve patologjike, lehtëson përgjigjet fiziologjike dhe biokimike të trupit, dhe prodhon katër efektshmëri të mëdha biologike të rëndesishme për trupin e njeriut, duke bërë të mundur në këtë mënyrë, trajimin e sëmundjeve dhe kujdesin shëndetesor.

Aplikimet:

 • Ortopedi dhe Traumatologji:
  spondilozë cervikale, lendim i indeve të buta, tendosje e muskulit lumbar (mesit), osteoartropati.
 • Departamenti mjekësor:
  Bronkit, astem bronkiale, gastrit kronik, ulcere e duodenit, hepatit kronik, kapsllek, diarre, prostatitit kronik.
 • Departamenti kirurgjikal:Parandalim i infekcionit të plagës dhe shërimit të dobët të plagës.
 • Dermatologji:Herpes, ekzemë, neurodermatit, djegie të vogla, ulcera decubitus, morth.
 • Gjinekologjik:Sëmundjet e pezmatimit kronik të pelvisit, dismenorre (crregullim menstruacional).Peadri: pneumoni e fèmijève, shyta
Scroll to top Whatsapp