Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Apartament

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dite me dy kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

 

Scroll to top Whatsapp