Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Apartament 2

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dite me dy kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.
Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

 

Scroll to top Whatsapp