Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Dhoma 3 shtretërshe

Dhomat janë të pajisura me 3 shtretër, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike,frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku specialist, mëngjesin, drekën dhe darkën.

Scroll to top Whatsapp