Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Dhoma me 1 dhe 2 shtretër

Dhomat me 1 dhe 2 shtretër janë të pajisura me, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me uje te ngrohte termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku specialist, mëngjesin, drekën dhe darkën.

Scroll to top Whatsapp