Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Objekti 1

 

 

 

 

Objekti i parë disponon me 159 dhoma dhe  VIP apartamente, kuzhinë me meny të begatshme, restorant 600 m2, bar restorant (ambient me wireless internet) 800 m2, restorant në hapësirën e jashtme të gjelbëruar 300 m2, dhomë konferensash për 80 persona 200 m2, ordinanca mjekësore, 40 vaska mjekuese, tri pishina mjekuese me ujë termal si dhe katër salla me pajime moderne për ushtrimin e terapive fizikale:

• Elektroterapia
• Kineziterapia
• Balneoterapia
• Hidroterapia
• Parafinoterapia
• Termoterapia
• Magnetoterapia
• Terapia me laser
• Mehanoterapia
• Sonoterapia
• Fototerapia
• Spektër Frekuencash
• Masazhë
• Sauna

Scroll to top Whatsapp