Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Objekti 4

Objekti i katërt disponon me 64 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme  restorant 350 m2, bar restorant (ambient me wireless internet) 250 m2.
I rrethuar me një ambient të jashtëm të gjelbëruar dhe relaksues.

 

Scroll to top Whatsapp