Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

VIP Apartament

VIP Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dhomë dite ekskluzive, me Plasma TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me vaska me ujë të ngrohtë termomineral.
Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku specialist, mëngjesin, drekën, darkën.

 

Scroll to top Whatsapp