Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Rooms & Rates

Standard Rooms

Dhoma me 1 dhe 2 shtretër

Dhomat me 1 dhe 2 shtretër janë të pajisura me, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me uje te ngrohte termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku specialist, mëngjesin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

Dhoma 3 shtretërshe

Dhomat janë të pajisura me tre shtretër, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike,frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjesin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

Apartament

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dite me dy kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjesin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

VIP Apartament

VIP Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dhomë dite ekskluzive, me Plasma TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me vaska me ujë të ngrohtë termomineral.
Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjesin, drekën, darkën.

 

Shiko më shumë

Apartament 2

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dite me dy kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.
Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

 

Deluxe Rooms

Scroll to top Whatsapp