Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006

Objekti 4

Objekti i katërt disponon me 64 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme restaurant 350 m2, bar restourant (ambient me wireless internet) 250 m2.
I rrethuar me një ambient të jashtëm të gjelbëruar dhe relaksues.

Scroll to top Thirr Tani