slider1

OBJEKTI 1

slider5

OBJEKTI 1

slider2

OBJEKTI 2

objekt-2

OBJEKTI 2

slider3

OBJEKTI 3

OBJEKT-3

OBJEKTI 3

slider4

OBJEKTI 4

OBKEKT-4

OBJEKTI 4

Mirë se vini

Banja e Kllokotit “Nëna Naile” është banja më e madhe në rajon dhe vendi më i mirë për shërimin, rehabilitimin, dhe relaksimin tuaj. Ne jemi gjithmonë në shërbim të pacientëve, respektivisht klientëve.

Uji Termal Tradicional

Qendra për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim “Nëna Naile” është e pasur me ujë të pashterrshëm i cili përmban të gjitha elementet e nevojshme për rehabilitimin e sëmundjeve të ndryshme.

Terapitë Profilaktike

Duke u bazuar në hulumtimet e kohëve të fundit ku potencohet gjithnjë e më tepër rëndësia dhe roli preventiv i Banjës, ne ua ofrojm mundësin e shërimit dhe rehabilitimit pranë Banjës sonë “Nëna Naile” në Kllokot.

Terapitë Fizikale

Përveç terapive natyrale me ujë termomineral dhe peloidë, Qendra për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim “Nëna Naile” ofron edhe terapitë më të sofistikuara shëruese dhe rehabilituese.

 

Masazhë

Në kuadër të kompleksit QMFR “Nëna Naile” përveq terapive të njohura fizikale ju ofrojmë edhe Masazhën nga stafi profesionist dhe me përvojë shumëvjeçare.

Sauna Turmaline

Në kuadër të kompleksit QMFR “Nëna Naile” përveq terapive të njohura fizikale punon edhe Sauna Turmaline dhe Lampa me Spektër të Frekuencave të cilat bëjnë të mundshme trajtimin…

Lampa

Përdorimi i aparaturës së përparuar të Spektrit të frekuencës, është një mënyrë e mirë për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit dhe këmbëve,si dhe tendosjet e muskujve…