Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Restauranti

3J6A6215
3J6A6212
3J6A6211 (1)
3J6A6223
3J6A6297
12
111
DSC_0271
5
3J6A6298
21
3J6A6301
11
3J6A6303
41
7
8
10
9
13
3J6A6307
Aperture: 1
Camera: Canon EOS 5D Mark III
Iso: 250
Orientation: 1

USHQIMI

Në kuadër të Kompleksit të S.S.T.F.R Banja Nëna Naile është edhe Farma me afro 45 ha tokë të punueshme dhe me shtalla për rritjen e qindra krerëve të lopëve qumshtore e viçave për mish, serra për kultivimin e perimeve dhe sipërfaqe të tëra me pemishte, prej nga sigurohen produkte të shumta bujqësore e blegtorale për tryezën e pacientëve të Banjës Nëna Naile në Kllokot në kuadër të menysë me ushqim cilësorë (bio-ekologjik) dhe shumë kualitativ.

Scroll to top Whatsapp