Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Lampa me Spektër të Frekuencave

Në kuadër të kompleksit SSTFR Banja Nëna Naile pervec terapive të njohura fizikale punon edhe Lampa me Spektrin e Frekuencave e cila bënë të mundshëm trajtimin e një numri të konsiderueshëm sëmundjesh dhe duke kontribuar në zbukurim, humbje peshe, formësim trupi, për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit, këmbëve si dhe tendosjet e muskujve.

Përdorimi i aparaturës së pêrparuar të Spektrit të frekuencës, është një mënyrë e mirë për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit dhe këmbëve, si dhe tendosjet e muskujve.

Në perputhje me matjet e bëra prej teknologjisë moderne, trupi njerëzor rrezaton në mënyrë konstante valë elektromagnetike me valë të gjërë, të cilat mbulojnë rrugë të mesme të largëta të rrezeve infra të kuqe dhe valë milimetrike (të dobëta).

Aparati i terapisë i prodhuar përmes përdorimit të parimeve të bionikës dhe teknologjisë elektronike, mund të stimulojë më përafërsi spektrin e rrezatimin njerëzor, dhe gjatë punës, mund të transformojë energjinë elektromagnetike në bioenergji e cila mund të thithet më lehtë prej trupit të njeriut.

Ne bazë të parimit koordinues të thithjes, ai kontribuon në prodhimin e efektit termal biologjik dhe efektit jo-termal në vendndodhjet e ndyshimeve patologjike, lehtëson përgjigjet fiziologjike dhe biokimike të trupit, dhe prodhon katër efektshmëri të mëdha biologike të rëndesishme për trupin e njeriut, duke bërë të mundur në këtë mënyrë, trajimin e sëmundjeve dhe kujdesin shëndetesor.

Aplikimet:

  • Ortopedi dhe Traumatologji:
    spondilozë cervikale, lendim i indeve të buta, tendosje e muskulit lumbar (mesit), osteoartropati.
  • Departamenti mjekësor:
    Bronkit, astem bronkiale, gastrit kronik, ulcere e duodenit, hepatit kronik, kapsllek, diarre, prostatitit kronik.
  • Departamenti kirurgjikal:Parandalim i infekcionit të plagës dhe shërimit të dobët të plagës.
  • Dermatologji:Herpes, ekzemë, neurodermatit, djegie të vogla, ulcera decubitus, morth.
  • Gjinekologjik:Sëmundjet e pezmatimit kronik të pelvisit, dismenorre (crregullim menstruacional).Peadri: pneumoni e fèmijève, shyta
Scroll to top Whatsapp