Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Objekti 2

bbbb
3J6A6346
IMG 0372
DSC_0007
IMG_0406
DSC_0023
IMG_0392
IMG 0429
IMG 0753
3J6A6307
Aperture: 6
Camera: Canon EOS 5D Mark III
Iso: 100
Orientation: 1

 

 

 

Objekti i dytë disponon me 281 dhoma, restorant vizitorësh 350 m2, kuzhinë me meny të begatshme restorant 600 m2, bar restorant ( ambient me wireless internet) 800 m2, Vip restorant 100 m2, ordinanca mjekësore, dy pishina mjekuese me ujë termal me dimensione 20×10 m dhe 20×10 m, 60 vaska mjekue- se me ujë termal, katër salla me pajime moderne për ushtrimin e terapive fizikale:

• Elektroterapia
• Kineziterapia
• Balneoterapia
• Hidroterapia
• Parafinoterapia
• Termoterapia
• Magnetoterapia
• Terapia me laser
• Mehanoterapia
• Sonoterapia
• Fototerapia
• Spektër Frekuencash
• Masazhë
• Sauna

Scroll to top Whatsapp