Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006

Objekti 5

Image
thumbnail Image-1
thumbnail Image (1)
thumbnail Image-2
Aperture: 2
Camera: iPhone 14 Pro Max
Iso: 50
Orientation: 1

Objekti i pest disponon me 65 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme  restorant 400 m2, bar restorant (ambient me wireless internet) 300 m2.

Të gjitha dhomat në objektet një / dy / tre / katër / pest , VIP apartamentet në objektet e cekura janë të pajisura me mobilieri bashkëkohore dhe funksionale, TV me lidhje kabllovike, frigorifer, banjo me ujë termomineral gjersa 12 VIP apartamentet në Objektin e parë përveq tjerash jane te pajisura me mobilieri ekskluzive dhe vaska speciale me ujë termomineral.

I rrethuar me një ambient të jashtëm të gjelbëruar dhe relaksues.

Scroll to top Whatsapp