Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006

Sauna Turmaline

Në kuadër të kompleksit S.S.T.F.R Banja Nëna Naile përveq terapive të njohura fizikale punon edhe Sauna Turmaline e cila bënë të mundshëm trajtimin e një numri të konsiderueshëm sëmundjesh dhe duke kontribuar në zbukurim, humbje peshe, formësim trupi, për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit, këmbëve si dhe tendosjet e muskujve.
Turmalina mund të përshpejtojë qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin, të nxjerrë jashtë toksinat dhe të balancojë vlerën e pH njerëzor

Sauna Turmaline trajton dhe është veçanërisht e dobishme si në vijim:
1. Sistemi i frymëmarrjes: pezmatim i grykës, rhinit, bronkit kronik, astëm bronkiale;
2. Sistemi qarkullues: hipertension i tipit I dhe II, hiperlipemi, arteriosklerozë, trombozë cerebrale, sëmundje e arterieve koronare të zemrës;
3. Sistemi nervor: neurasteni, pagjumësi, kokëdhembje nervore, simptoma të ngacmimit nervor të funksionimit të sistemit gastrointestinal, neuralgji e nervit trigemin, diarre nervore;
4. Sistemi i tretjes: ulcera gastrike, pezmatim i ezofagut, kolit alergjik, kapsllëk, diarre nervore;
5. Sistemi endokrin: diabeti i llojit II, probleme të menopauzës, sindroma premenstruale, hipogonadizëm, hipofunksion i tiroideve;
6. Sistemi i gjakut: aleukocitozë, trombocitopeni, anemi e shkaktuar nga mungesa e hekurit;
7. Sistemi urinar: prostatiti, prostatomegali (zmadhim i gjendrës prostatike);
8. Sistemi i lëvizjes: shërimi i fakturave, hiper osteogjeni, dhimbje e thembrës, reumatizëm;
9. Oftalmi: katarakti, glaukoma, shikimin nga afër tek adoleshentët;
10. Sëmundje të lëkurës: herpes zoster, neurodermit, kruarje e lëkurës, ekzemë, dermatit kontakt, djegie dhe përvëlime si dhe plagë të ndryshme;
11. Sëmundja e kolagjenit: artrit rheumatoid, preiartrit i artikulacionit të krahut;
12. Shërimi pas kimioterapisë së kancerit dhe operacione të ndryshme;
13. Ka efekt të dukshëm mbi kujdesin zbukurues dhe të lëkurës.

Scroll to top Thirr Tani