Banja Nëna Naile - Kllokot
+383 45 385 555, +383 44 666 006
 • A Weekend To Remember

  Book & Get 20% OFF!
  We focus on giving honest, discreet service. We see ourselves as leading craftsmen in the world of hospitality.
  View Rooms
 • Turning Moments

  Into Memories For Our Guests.
  Leader in the global hospitality industry, with a distinctive collection & a worldwide reputation for excellence.
  About the Inn
 • Luxurious Amenities

  Make a Reservation Today!
  Leader in the global hospitality industry, with a distinctive collection & a worldwide reputation for excellence.
  Reserve a Room
MORE ABOUT

The Happy Inn

It Is The Perfect Escape

The resort flows gracefully along the Eastern Shore, canopied by ancient oaks and caressed by bay breezes. It is a setting made for total relaxation, and the luxurious 9,000-square-foot european style spa is its crown jewel.

Today, the house has been revived to show off its full glory. Dean and Paul were instrumental in treating the house to the period ornamentation they feel it deserved.  The Happy Inn still retains many of its original features.

Rooms
Years in Business
Employees
%
Customer Satisfaction
CHECK OUT OUR

Featured Rooms

Komentet nga klientët

Objekti 5

Image
thumbnail Image-1
thumbnail Image (1)
thumbnail Image-2
Aperture: 2
Camera: iPhone 14 Pro Max
Iso: 50
Orientation: 1

Objekti i pest disponon me 65 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme  restorant 400 m2, bar restorant (ambient me wireless internet) 300 m2.

Të gjitha dhomat në objektet një / dy / tre / katër / pest , VIP apartamentet në objektet e cekura janë të pajisura me mobilieri bashkëkohore dhe funksionale, TV me lidhje kabllovike, frigorifer, banjo me ujë termomineral gjersa 12 VIP apartamentet në Objektin e parë përveq tjerash jane te pajisura me mobilieri ekskluzive dhe vaska speciale me ujë termomineral.

I rrethuar me një ambient të jashtëm të gjelbëruar dhe relaksues.

Lampa me Spektër të Frekuencave

Në kuadër të kompleksit SSTFR Banja Nëna Naile pervec terapive të njohura fizikale punon edhe Turmalina dhe Spektri i Frekuencave të cilat bëjnë të mundshme trajtimin e një numri të konsiderueshëm sëmundjesh dhe duke kontribuar në zbukurim, humbje peshe, formësim trupi, për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit, këmbëve si dhe tendosjet e muskujve.

Përdorimi i aparaturës së pêrparuar të Spektrit të frekuencës, është një mënyrë e mirë për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit dhe këmbëve, si dhe tendosjet e muskujve.

Në perputhje me matjet e bëra prej teknologjisë moderne, trupi njerëzor rrezaton në mënyrë konstante valë elektromagnetike me valë të gjërë, të cilat mbulojnë rrugë të mesme të largëta të rrezeve infra të kuqe dhe valë milimetrike (të dobëta).

Aparati i terapisë i prodhuar përmes përdorimit të parimeve të bionikës dhe teknologjisë elektronike, mund të stimulojë më përafërsi spektrin e rrezatimin njerëzor, dhe gjatë punës, mund të transformojë energjinë elektromagnetike në bioenergji e cila mund të thithet më lehtë prej trupit të njeriut.

Ne bazë të parimit koordinues të thithjes, ai kontribuon në prodhimin e efektit termal biologjik dhe efektit jo-termal në vendndodhjet e ndyshimeve patologjike, lehtëson përgjigjet fiziologjike dhe biokimike të trupit, dhe prodhon katër efektshmëri të mëdha biologike të rëndesishme për trupin e njeriut, duke bërë të mundur në këtë mënyrë, trajimin e sëmundjeve dhe kujdesin shëndetesor.

Aplikimet:

 • Ortopedi dhe Traumatologji:
  spondilozë cervikale, lendim i indeve të buta, tendosje e muskulit lumbar (mesit), osteoartropati.
 • Departamenti mjekësor:
  Bronkit, astem bronkiale, gastrit kronik, ulcere e duodenit, hepatit kronik, kapsllek, diarre, prostatitit kronik.
 • Departamenti kirurgjikal:Parandalim i infekcionit të plagës dhe shërimit të dobët të plagës.
 • Dermatologji:Herpes, ekzemë, neurodermatit, djegie të vogla, ulcera decubitus, morth.
 • Gjinekologjik:Sëmundjet e pezmatimit kronik të pelvisit, dismenorre (crregullim menstruacional).Peadri: pneumoni e fèmijève, shyta

Objekti 4

Objekti i katërt disponon me 64 dhoma, kuzhinë me meny të begatshme  restorant 350 m2, bar restorant (ambient me wireless internet) 250 m2.
I rrethuar me një ambient të jashtëm të gjelbëruar dhe relaksues.

 

FEATURED PACKAGES

Hotel Amenities

View Our Rooms

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Delicious Breakfast

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Treatments

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Play Outdoors

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Plan Your Wedding

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Accommodations

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Scroll to top Whatsapp